Skip to content

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαστε πολιτικοί μηχανικοί με πτυχίο από το Πολυτεχνείο της Πάτρας και είμαστε εδώ για να σας περιγράψουμε λίγο περισσότερο για εμάς και την εταιρεία μας.

Η εταιρεία μας στην Πάτρα δημιουργήθηκε με πάθος και αγάπη για την πολιτική μηχανική και την κατασκευαστική βιομηχανία. Με μια πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία που αποκτήσαμε από τις σπουδές μας στο Πολυτεχνείο της Πάτρας, δημιουργούμε επαγγελματικές και καινοτόμες λύσεις στον τομέα της οικοδομής και του μηχανικού σχεδιασμού.

 Η ποιότητα και η ασφάλεια είναι πάντα η προτεραιότητά μας. Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε υλοποιείται με προσοχή στην λεπτομέρεια και σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε έργα όλων των κλιμάκων, από μικρές ανακαινίσεις και βελτιώσεις μέχρι μεγάλα και πολύπλοκα κατασκευαστικά έργα.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και αξιόπιστους επαγγελματίες που έχουν εξειδίκευση στην πολιτική μηχανική και τον σχεδιασμό. Συνεργαζόμαστε με συνέπεια και επιδεξιότητα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Η εταιρεία μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν τη σχεδίαση, τον υπολογισμό και την επίβλεψη κατασκευαστικών έργων. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τον σχεδιασμό κατοικιών, επαγγελματικών κτιρίων, ξενοδοχείων, καταστημάτων και πολλών άλλων κατασκευαστικών έργων. Δεσμεύεται η εταιρεία μας να παρέχει αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουμε. 

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή ενδιαφέρεστε για συνεργασία μαζί μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε

Σχετικά με Εμάς

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ Σχετικά με Εμάς

ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών

T: 2610580262

Εmail: vagchon@hotmail.com

ΚΙΤΣΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Απόφοιτη της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών

Τ: 2610580262

Email:lambrini8@yahoo.gr

Σταματίου Βουλγάρεως 8-10 Πάτρα 262 24
+30 (2610) 580 262, +30 694 792 1217,          +30 694 467 9883 
info@vlconstruction.gr, lambrini8@yahoo.gr